top of page

Je bent een ondernemende spirit 

met een idee, project, 

aanbod en een visie

die voluit wil gaan voor z'n missie

Je weet dat je iets bijzonders

te bieden hebt maar vraagt je af

of de presentatie van je aanbod 

de waarde ervan maximaal uitstraalt

Je bent nieuwsgierig naar hoe anderen

jouw aanbod beleven en

wil weten of en hoe

je het kan verbeteren

zodat je ideale klanten

er helemaal mee resoneren

en er een volle ja op geven

I've got your back

Neem deel aan een klankbordsessie 
en ontvang feedback van collega-ondernemers

Heb je een idee, concept, product of dienst dat je wil lanceren?

Of een bestaand aanbod, actie of campagne dat je onder de loep wil nemen?

Ben je benieuwd naar hoe anderen je website, verkooppagina,

commerciële teksten of promotiekanaal ervaren?

 

Schrijf je in voor een begeleide klankbordsessie in groep 

en ontvang feedback van collega-ondernemers.

Voor een neutrale blik op, algemene indruk over:

 • een idee of concept

 • je aanbod, product of dienst

 • je website / verkoopkanaal

 • je sociale media of ander promotiekanaal

 • ...

Voor concrete feedback over:

 • een specifiek aanbod of verkooppagina

 • een specifieke campagne, lancering of promotieactie

 • een voorstel of presentatie

 • een ontwerp, mailing of tekst

 • ...

De sessie (met begeleiding) vindt online plaats in kleine groepjes

(van max. 4 personen) zodat er aan elke deelnemer voldoende tijd en aandacht

besteed kan worden.

 

"I know great things, you know great things, together we have great insights."

How
does
it
work?

Voor de sessie ontvang je een uitnodiging om

datgene waar je feedback over wenst te ontvangen in te sturen (bijlagen en/of links) aangevuld door een korte beschrijving over wat je zeker uit de sessie wil halen. 

Je ontvangt de documentatie van de andere deelnemers (max. 3) en neemt deze door om ook jouw feedback op te geven. Via e-mail ontvang je een link en details voor deelname aan de sessie.

 

Tijdens de sessie ontvangt elke deelnemer om de beurt feedback van de andere deelnemers.  De tijd wordt evenredig onder het aantal deelnemers verdeeld zodat er aan iedereen evenveel tijd en aandacht wordt besteed.  We eindigen met een evaluatie van jullie ervaringen.

Na de sessie heb je van alle deelnemers feedback ontvangen en

heb je inzichten opgedaan die je kan integreren om de waarde

van je aanbod nog meer zichtbaar en aantrekkelijk te maken.

Bekijk ook de frequently asked questions (faq).

Maak je interesse kenbaar
voor dit gratis aanbod en blijf op de hoogte van de eerstvolgende groepssessie door je in te schrijven op de lijst

 

Of ontvang meteen feedback en boek een privé-sessie met een ervaren sparringpartner
 

Voor de sessie bespreken we telefonisch kort waar je de focus op wil leggen.  Je zal een uitnodiging ontvangen om de documentatie/links ter analyse te door te sturen.

 

Tijdens de sessie deel ik mijn feedback en concrete tips met je en kan je met nieuwe inzichten datgene helemaal bijwerken en op punt stellen.

 

De prijs voor een privé-sessie bedraagt € 120,- (incl. voorbereidende analyse)

Indien je meerdere sessies na elkaar boekt kan je van een korting genieten.  Stuur je aanvraag voor een offerte op maat.  

Hallo! Ik ben Kristel, gefascineerd door het leven, persoonlijke groei, innerlijke kracht en drijfveren.  

 

Ik hou van ondernemen, out of the box denken.  Van ideeën en concepten met een boodschap brengen en onbewandelde paden verkennen.

Als solo-ondernemer kreeg ik al met heel wat leerzame obstakels te maken, heb ik best wat eenzaamheid ervaren en is het al meer dan eens spannend geweest.  Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om een tweede opinie te vragen, hoe waardevol het is om ervaringen en inzichten met andere ondernemers te delen en van elkaar te leren.

 

Daarom bied ik deze dienst aan, om andere ondernemende spirits te stimuleren, elkaar te inspireren en motiveren door als klankbord voor elkaar te fungeren. 

Daarnaast wil ik mijn jarenlange ervaring in testing, processen analyseren en optimaliseren, knelpunten en behoeften identificeren en creatieve geest benutten om anderen persoonlijk te begeleiden en te helpen volgende stappen te zetten.

Over mij

Wie ben ik? 

Ervaringen van klanten

Ik volgde bij Kristel een Klankbordsessie op een moment dat ik mijn richting zowel op professioneel als op privé vlak een beetje kwijt was. Diep van binnen had ik veel dromen, maar door mijn onzekerheid durfde ik ze niet te omarmen.

 

Dankzij Kristel heb ik meer zicht gekregen op wat ik graag doe en waar ik nog naartoe wil gaan. Tijdens de sessie hebben we enkele focuspunten eruit gehaald. In een diep en gericht gesprek heeft Kristel verbanden gelegd, gepolst naar mijn talenten en mijn motivatie. Het werd snel duidelijk hoe ik mijn dromen stap voor stap kan realiseren, dat ik niet bang hoef te zijn, maar er voluit voor kan gaan!

Kristel is geduldig en empathisch; ze neemt de tijd om sterktes eruit te halen en een denkproces in jezelf in gang te zetten. Na afloop van de sessie voelde ik me empowered en klaar om concreet aan de slag te gaan.

— Roosje Baele

 • Wanneer vinden de klankbordsessies plaats?
  De klankbordsessies zullen op regelmatige basis (naargelang de vraag) worden georganiseerd. Wanneer je je inschrijft op de lijst zal je op de hoogte worden gehouden via e-mail van de eerstvolgende klankbordsessie. Heb je dringend nood aan een sparringpartner of klankbord? Dan kan je ook een privé-sessie boeken.
 • Hoeveel personen nemen deel aan een klankbordsessie?
  Per klankbordsessie is er een maximum van 4 deelnemers. We willen voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan elke case, daarom is het belangrijk dat we het aantal deelnemers beperkt houden.
 • Hoelang duurt een sessie?
  Een sessie duurt gemiddeld 1u30min. Na een korte introductie starten we met de feedbackronde. De tijd wordt evenredig verdeeld onder het aantal deelnemers zodat aan elke case evenveel tijd en aandacht wordt besteed. We sluiten af met een korte evaluatieronde.
 • Hoe weet ik dat de andere deelnemers zich zullen engageren om ook mijn documentatie door te nemen en voor te bereiden?
  Deelname aan een klanbkordsessie vraagt een zeker engagement en een gedeeld vertrouwen. De deelnemers zijn afhankelijk van elkaar om feedback te ontvangen. Ook zij zijn van jouw feedback afhankelijk. Iedereen heeft er belang bij om elkaars documentatie door te nemen en zich voor te bereiden op de sessie. Doordat er gewerkt wordt met een live online sessie en we werken in kleine groepen ligt dit engagement hoog.
 • Op welke manier wordt de klankbordsessie georganiseerd?
  Wanneer je je inschrijft op de lijst zal je via e-mail op de hoogte gebracht worden van de eerstvolgende klankbordsessie in groep. Zodra er zich een groepje van 3 max. 4 personen heeft gevormd kan er een sessie worden ingepland. De sessie (met begeleiding) vindt online plaats op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Je zal via e-mail alle informatie en details ontvangen over het verloop.
 • Hoeveel tijd neemt de voorbereiding in beslag?
  Gemiddeld dien je drie kwartier tot een uurtje te voorzien om de informatie van de andere deelnemers door te nemen. Er wordt erover gewaakt dat de hoeveelheid informatie en voorbereiding iets vraagt ongeveer gelijk is aan elkaar zodat dit evenredig blijft voor alle deelnemers. Wanneer je een privé-sessie boekt is er geen voorbereiding vereist van jouw kant.
 • Wat is het verschil tussen een klankbordsessie in groep en een privé-sessie
  Tijdens een privé-sessie ontvang je gedurende 1 uur feedback van een ervaren sparringpartner. Daar waar je in de groepsessies feedback aan elkaar geeft, wordt de focus tijdens de privé-sessie dus helemaal op jou en jouw case gelegd.
faq

Ja, ik wil meteen aan de slag en een privé-sessie boeken

Ja, dit spreekt mij aan
en wil op de hoogte blijven.
Inschrijven 


 

bottom of page